tisdag 30 juli 2013

Senaste från Maria Nila, Palettserien

Har ni provat det senaste från Maria Nila?

Vi på Hår&Hudbolaget kan stolt presentera denna unika produkt, kallat Palett.



Foto: MariaNilaStockholm

Serien är delad i fyra delar där varje del har ett schampo med tillhörande balsam och inpackning som passar just ditt hår.
Men detta är inte det bästa! Det bästa är att Maria Nila är en svensk produkt, med sin fabrik här nere i kära skåneland, mer exakt i Helsingborg.

En annan utmärkande del hos Palettserien är att alla fyra delar har en färgbevarande egenskap, Color Guard Complex.
Det betyder att man inte längre behöver utesluta det ena när ens hårkvalité kräver något mer än bara färgbevaring. Nu kan du få ett friskt och vackert hår men samtidigt bevara din hårfärg fräsch och nyfärgad längre.
Dessutom är ingredienserna i Maria Nila Palett 100% veganska, beskyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler, samt är fri från sulfater och parabener.
Kan ni förstå varför vi är så exalterade över denna fantastiska serie?

De fyra delarna i Paletten består av:
  • STRUCTURE REPAIR-  För torrt, skadat  eller kemiskt behandlat hår. Med vårdande algextrakt hjälper den att stärka hårets struktur genom att bygga upp hårstrået igen så att det återfår sin naturliga styrka och glans.

  • TRUE SOFT-  För torrt hår. Innehåller mjukgörande Arganolja vilket hjälper håret att tillgodose sig fukt, lugnar frissighet och gör håret mjukt och glansigt.

  • PURE VOLUME- För fint och tunt hår. Innehåller Pro-Vitamin B5 som hjälper till att lyfta, ge håret spänst och volym. Perfekt för dig som är ute efter volym utan att tynga ner.

  • LUMINOUS COLOUR- för färgat hår. Med de skyddande antioxidanterna i granatäppleextrakt, hjälper den till att bevara färgen längre från yttre påverkan. Detta tillsammans med sitt Color Guard Complex ger den ett starkt färgskydd och fantastisk glans.

                                                                                                                         Pris: 189 kr

    Kom in till oss på Hår&Hudbolaget så hjälper vi dig med vilken av serien som passar dig och dina önskemål för ditt hår bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar