torsdag 9 oktober 2014

Vinylux och shellac

Nu är det höst på riktigt. Småruggigt och grått. Jaja, det är ju den tiden nu och jag erkänner att jag tycker det är lite småmysigt. Nu åker ju alla de där ljuslyktorna fram som man har alldeles för många av. :) 
Idag har jag ett höstigt lack på naglarna. Fine Vermillion är ett skimmerlack i en bränd roströd nyans. Det glöder. Åh, jag tycker verkligen om färgen på detta. Det passar så bra en höstdag som denna. Nu är det bara filten och tekoppen som fattas.

Applicering: Avfetta nageln med en acetonbaserad nagellackremover. Skaka flaskan 30 sekunder. Applicera två tunna lager. (Underlack behövs inte eftersom det finns inbyggt i lacket. Därefter appliceras Vinylux överlack som skyddar lacket mot repor och flagning samtidigt som det ger högglans i 7 dagar!
Tas bort snabbt och enkelt med acetonbaserad nagellacksremover (tryck bomullstussen mot nageln 10 sekunder, därefter torka bort lacket)


"Årets innovation" CND Vinylux vann pris vid Danish Beauty Award 2014.
Så här sa domarna:
Denna vinnare har något som alla kvinnor drömmor om... Något som håller längre än vanligt, har en hög glans och snabb torktid. Den är även lätt att ta bort. Juryn var enig. Här är det tal om en innovation som ingen lyckats med tidigare. En innovation som är hållbar långt in i framtiden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar