fredag 27 mars 2015

Kosmetisk tatuering - ögonbryn & eyeliner

Ny revolutionerande teknik; med TAFFY tar vi kosmetisk pigmentering till en ny nivå.
Taffy är en ny revolutionerande teknik för att få naturliga ögonbryn och eyeliner, som framhäver dina ögon och får dig att se piggare ut. Resultatet är semi-permanent, vilket innebär att det varar i upp till 3 år vilket har sina självklara fördelar eftersom både dina drag och din smak ändras över tiden. Du är lokalt bedövad under behandlingen så det enda du märker är ett snyggt resultat.
I maj 2015 kör vi igång!

Ögonbryn
Med hjälp av ett fjäderliknande instrument skärs ett strå in i taget, vilket genererar ett mycket naturtroget resultat. Detta passar alla som har ljusa ögonbryn, som måste måla i, eller har glest mellan hårstråna eller vill ha mer markerade, annan form eller som helt enkelt fattas bryn. Terapeuten och du tillsammans kommer fram till vilken av alla färg alternativ som blir bäst för dig.
Pris 3.500 kr.



Eyeliner
Med samma instrument, fast med en annan teknik förs pigmentet på plats längs med franskanten för ett naturligt utseende som smickrar ögonen. För alla som vill ha ett piggare utseende, lite öppnare ögon, se lite sminkad ut utan att behöva lägga en sekund på morgonen. Perfekt inför sommaren och stranden.
Pris 3.500 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar