tisdag 26 maj 2015

Kurs med Keune!

Vi på Hår & Hudbolaget har varit på kurs på Mossbylund med Keune,
Vi tycker det är otroligt viktigt att få ny inspiration, se nya trender och hålla oss uppdaterade! Vad är då höstens och sommarens trender?
Det är mycket rörelse och volym i håret! För att kunna följa trenderna har vi fyra nya helt fantastiska produkter från Keune.

Thickening cream - denna produkt ger nytt liv åt ditt hår. Den ger ditt hår ett djärvt utseende med sin ultrakraftiga volym. Den är lätt applicerad och skapar en massa fyllighet och textur! Denna produkt är som gjord för höstens och sommarens trender!
Blow dry spray - produkten ger en perfekt, polerad yta utan att tynga ner, så det är bara att spraya på! Detta är nyckeln till att skapa felfria frisyrer utan att skada med värmeverktyg! Även denna produkt är perfekt för att få fram volymen i ditt hår.
Texture cream - denna möjliggör oändliga frisyrer som kan stylas om och gör att ditt hår ser härligt texturerat ut med glans. Skapa en mångsidig frisyr med detta mångsidiga styleverktyg!
Press wax - Detta är en svag, icke-fet mjuk vaxspray, Denna är lättanvänd och ger fyllighet och rufsigt resultat utan hårdhet. Håret blir naturligt mjukt och spänstigt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar