lördag 27 juni 2015

SEMESTERTIDER

Nu är tiden då de flesta längtar efter en välbehövlig semester. En lite mera kravlös tid då vi kan få vara rädda om oss och få njuta av frisk luft, slöa dagar och orka med att vara sociala. Här påHÅR&HUDbolaget turas vi om att ha semester, och det finns alltid nån på plats om du vill komma in och handla produkter eller boka tid (undantaget vissa lördagar). 
Själv har jag semester 29/6 till 12/7. Du vet väl att du kan boka hudbehandlingarna online:


Solskydd är som vanligt viktigt den här tiden på året. Bäst är det förstås att bara vara i solen på förmiddagen och eftermiddagen, använda solhatt och kläder. Men många av oss vill njuta av solen och då får man se till att använda solskydd! 
EVY sunscreen mousse är lämplig både för ansikte och kropp. Den är lämplig under smink, torkar snabbt och är glans- och kladdfri, täpper inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är doftfri. Formulan är fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande. Vissa av produkterna är dessutom berikade med vitaminer, silke och kollagen för att motverka och repararera solens effekt på huden. 
Sun Guard från Exuviance finns också i spf 20 och spf 50.

Skulle nu olyckan ha varit framme och du har lyckats bränna dig lite så lägg Purifying Clay mask som lugnar, rengör och återfuktar. Evening restorative complex är en nattcreme som lugnar med bl a alger, kamomill och echinacea.


Njut av färgrik frukt och bär med massor av antioxidanter! din hud behöver det för att må bra!
Ät vattenmelon för att hormonerna ska få sitt!
Och se till att ha det så mörkt det går i sovrummet för en optimal skönhetssömn!
/ Hilde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar