fredag 12 februari 2016

NY BB-CREAM



 BASE PRIMER - DIAMOND HEART ger hyn en vacker och hälsosam lyster 

med utslätande effekt. Du kan använda den ensam för att skapa glow-effekt eller som primer, under din foundation/BB-Cream.
Diamond Heart innehåller en färgkorrigerande pigmentsammansättning som bidrar till en jämn hudton med korrigerande effekt. Den innehåller även små, guldfärgade ljusreflekterande partiklar som tillför huden hälsosam glöd och lyster.

BASE PRIMER - RED CORAL är en universal primer som appliceras efter ansiktskräm och innan BB-Cream/Foundation. Effekten ger en optisk illusion vilket slätar ut och döljer ålderstecken, porer, rodnad samt pigmentfläckar. Base Primer Red Coral är effektiv för alla åldrar, hudtyper och hudtoner. Den ger anti-age effekt, återfuktar och ger en matt och slät finish.
Produktens nyckel-ingrediens är röd korall, som är rik på mineralsalter och främjar cellförnyelsen samt återfuktar huden. Den ultra-tunna och mjuka konsistensen består även av en kombination av högteknologiska ingredienser som tillsammans korrigerar pigmentfläckar och rodnad.


EMITÉ BB CREAM – RED CORAL är en perfekt kombination av hudvård och makeup. Den lätta basen jämnar ut ojämnheter, återfuktar och ger en jämn och fin ton åt ansiktet. Dessutom innehåller den SPF 20 som skyddar huden mot solens skadliga strålar. Formulan är en fin sammansättning av naturens egna resurser. Röd korallmjölk tillsammans med de vegetabiliska ingredienserna ger huden fukt och näring på ett effektivt sätt. Röd korall är rik på mineralsalter som i sin tur främjar cellförnyelsen och återfuktar huden. Kombinationen med hyaluronsyra har även egenskapen att fördröja eventuella ålderstecken och bevara fuktighetsnivån på längre sikt. Produkten innehåller även lakrits som är välkänd för sina lugnande egenskaper.
Pris: 340 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar