torsdag 16 juni 2016

Vinylux pinkies i sommarens nyanser

  •   Lavender Lace - Lavendel-färg med silver-skimmer.
  •  Desert Poppy - Somrig korall med ett ytterst lätt silver-skimmer.
  •  Aqua-intance - Blå-turkos.
  •  Pink Pursuit - Dämpad persika rosa.
  •  Honey Darlin - Blek krämig gul.
  •  Be Demure - Blek ljusrosa.
  •  Date Night - Dammig havsblå.. sååå fin!
  •  Skin Teaser - Fin beige med ett mycket lätt silverskimmer i.
  •  Weekly Top Coat - Överlack som skyddar CND Vinylux färgade nagellack från repor, flisning och slitage i upp till en vecka och är det sista steget i CND Vinylux systemet.
     Pris 59 kr

    VINYLUX™ är ett innovativt 7-dagars nagellacksystem som ger en högglansig hållbarhet i en vecka, när den används tillsammans med Vinylux Top Coat.
    VINYLUX™ lägger sig perfekt på den naturliga nageln med en ny banbrytande formula, som ger maximal vidhäftning och gör traditionellt underlack överflödigt.
    VINYLUX™ torkar på bara 8,5 minuter, jämfört med traditionellt nagellack som i genomsnitt har en torktid på 20-40 minuter.
    VINYLUX™ Weekly Top Coat med ProLight-teknologi är ett innovativt överlack, som ger en keramisk försegling och skyddar färgen från repor och avflagning samtidigt som den ger högglans i 7 dagar.
    Tas bort snabbt och enkelt med en vanlig aceton-baserad nagellacksremover.
    Naturligtvis innehåller VINYLUX™ inte formaldehyd, formaldehydresin, toluen eller dibutyl phthalater.
    Du får:
    7 dagars extrem hållbarhet med unik Vinylux™ Top Coat
    8,5-minuters torktid
    Base Coat är integrerad i lacket.

    CND Vinylux™ – När du själv vill göra en perfekt lackning
    Så här gör du:
    1. Tvätta händerna grundligt. För optimal vidhäftning av lacket bör naglarna rengöras med aceton, som avlägsnar olja och orenheter från nagelns yta. 
    2. Skaka Vinylux™ Polish och Weekly Top Coat KRAFTIGT i 30 sek. (Kom ihåg att du inte ska använda underlack när du använder Vinylux™, eftersom det är inbyggt i det färgade lacket). Vinylux™ torkar mycket snabbare än traditionella nagellack, det är därför viktigt att du försöker använda dig av tunna strykningar när du applicerar lacket.
    3. Du undviker ränder genom att lägga penseln horisontellt med nageln när du lackar. Applicera det färgade lacket i 2 tunna lager. Färgen behöver inte täcka helt efter det första lagret. Det andra lagret är det lager som ger full täckningsgrad och jämn pigmentering. 
  •  4. För upp till 7 dagars hållbarhet, avsluta med att applicera Vinylux™ Weekly Top Coat och kom ihåg att noggrant försegla sidorna och nagelns framkant.
  • Borttagning av Vinylux™
    Blöt en bomullsrondell med acetonbaserat nagellackborttagningsmedel och lägg den på nageln. Låt den vila där i ca. 10 sekunder, så att lacket löser upp sig. Gnid sedan av lacket med bestämda rörelser. Upprepa om nödvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar