torsdag 21 mars 2013

Historien om Dansk Smykkekunst

Historien om Dansk Smykkekunst begynder for 40 år siden med design og fremstilling af ægte sølvsmykker i en kælder på Nørrebro.
Tiderne ændrer sig, og det gør design og valg af materiale også. Modesmykker bliver i løbet af 90’erne grundstenen i vores firma, og i dag har vi en af Skandinaviens største kollektioner i modesmykker.
Christian Storm er anden generation i familiefirmaet og udgør sammen med sin kone Malene drivkraften bag design og den fortsatte udvikling af Dansk Smykkekunst. Både Christian og Malene er fuldt engageret i firmaet sammen med en håndfuld talentfulde medarbejdere.
"Vi henter inspirationen til vores kollektioner på rejser i Europa og Asien – og fra bybilledet i København. Derudover spiller naturen en stor rolle i vores liv og ofte er materialevalg inspireret af naturen og dens farver og forskellighed", fortæller Christian og Malene.
Det er passionen om, at alle kvinder skal have mulighed for at bære unikke smykker til fornuftige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten, som danner grundlaget for Dansk Smykkekunsts succes. Vi er flere gange blevet kåret til Gazelle virksomhed i Danmark og fra kun at være repræsenteret i Danmark, sælger vi nu de unikt designede smykker i ni andre europæiske lande samt USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar