fredag 8 mars 2013

Introduktionspris på Shellac inkl. minimanikyr.

249,- (ord. pris 349,-) Erbjudandet gäller 1 gång per person t.o.m. 31/3 2013.

Vad är CND Shellac?

Vi känner alla så väl igen det... nylackade naglar...du har verkligen tagit dig tid att vänta på att lacket ska torka... så plötsligt händer det... ett märke eller en repa, när man faktiskt trodde det var torrt...
Nu kan vi alla säga adjö till sådana bekymmer och det finns nu längre inte någon ursäkt för att inte ha vällackerade naglar på både händer och fötter.
Under fem hela år har CND utvecklat denna nagelprodukt CND Shellac. Det har varit värt väntan och nyheten är revolutionerande och den professionella nagelmarknaden är i extas!
Nu kan kunden använda sina händer direkt efter det att dom har lackats. Ner med händerna i väskan eller med fötterna i skorna! CND Shellac härdar i UV-ljus och är fullt färdig och torr direkt efter behandlingen, som inte kräver någon ytterligare torktid.
CND Shellac är ett nytt sätt att se på nagellack. Ett patenterat genombrott med en helt ny teknologi där man kombinerat den snabba och enkla applikationen av nagellack med styrkan och hållbarheten känt från gel.
Nu kan du äntligen säga adjö till torktid och nagellack som flagar av och säga hej till CND Shellac!
14 dagars + perfekt hållbarhet och oslagbar glans! Tas bort på bara 8 minuter. CND Shellac Nail Color är en professionell produkt som appliceras på nageln som nagelack. Först appliceras ett baslack följt av en färg och sedan ett topplack. Alla lager härdas i UV-ljus, vilket resulterar i noll torktid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar