lördag 10 oktober 2015

Skönhetstips

 
Hösten är här och kvällarna blir allt mörkare, men naturens varma mustiga färger och den höga krispiga luften gör ändå att många ser fram emot årstiden. Mina skönhetstips för en skönare höst:

1.Foundation! Välj en foundation som vårdar och skyddar. Exuviance foundation ger sammetsmatt look och har solskyddsfaktor. Komplettera gärna med ett lätt färgat puder som gör makeupen mer hållbar, och lite rouge på kinderna. Detta lyfter vilken trött dag som helst och gör att du ser pigg och fräsch ut.
2. Torrshampo!  Håller håret fräscht och snyggt även om du inte hinner tvätta det.

3. Rör på dig! Jag vet att det låter självklart på sätt och vis och att tiden inte alltid finns MEN det gör skillnad! Kroppen kommer igång och rensar ut slaggprodukter så att huden får med lyster. Dessutom så känner man sig starkare och blir gladare.

4. Ögonbryn! Ögonbrynen formar ansiktet och ger det karaktär. Artdecos ögonbrynspenna är magisk. Eller boka tid för kosmetisk tatuering på Bokadirekt.se. 
 http://www.bokadirekt.se/places/h%C3%A5rhudbolaget-6406/kosmetisk-tatuering-%C3%B6gonbryn-145865?sr=12356

5.Peeling! Så viktigt att peela huden då och då. Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish peelar på 3 olika sätt på samma gång: med fruktsyra, mikrokristaller och papaya-enzym. Tvätta ansiktet, ta en klick peeling, snurra runt med fingertopparna i 1-2 minuter, och skölj bort. Klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar