torsdag 13 augusti 2015

Äkta vara eller piratkopia?

Var försiktig med att köpa Exuviance online.

För att din hud ska få bästa möjliga vård så säljs Exuviance original produkter endast hos diplomerade hudterapeuter och hudläkare som analyserar din hud och hjälper dig att skräddarsy ett hudvårds- program, bestående av produkter och professionella behandlingar.

Exuviance auktoriserade återförsäljare är speciellt utbildade i Exuviance hudvårdssystem och erhåller kontinuerligt vidareutbildning för att kunna ge dig och din hud det bästa som finns.

Du som tycker att hudvård är viktigt och vill se resultat – vänd dig till en auktoriserad Exuviance klinik. Du kommer att bli glad över resultatet!
 

Köper du dina produkter från en auktoriserad Exuviance återförsäljare? Eller köper du en gammal, piratkopierad eller stulen produkt från en mindre seriös webshop?

Exuviance är ett av de ledande hudvårdsmärkena inom segmentet professionell hudvård. Exuviance har ett mycket gott renommé bland hudexperter och dermatologer och månar starkt om du som kund får rätt produkter för just din hud. Exuviance produkter säljs därför enbart hos auktoriserade återförsäljare - dvs hos diplomerade hudterapeuter och hudläkare, som genomgått Exuviance utbildningar.

Vad riskerar du med att köpa Exuviance billigt från en webshop?

Vid köp av Exuviance online från icke auktoriserade återförsäljare köper du inte en originalprodukt från det ordinarie distributionsledet. Kvaliteten och hållbarheten på dessa produkter kan inte garanteras. Exuviance produkter som säljs på detta sätt omfattas inte av Exuviance garantier.
  Den oauktoriserade webshopens sortiment kan röra sig om:


  • utgånget sortiment
  • konkurslager
  • kopior
  • parallellimport
  • stöldgods

Vi värnar om din trygghet

Hos en auktoriserad återförsäljare är varorna som säljs äkta och av högsta kvalitet. När du köper Exuviance produkter hos en auktoriserad Exuviance återförsäljare köper du en original Exuviance produkt och du får även rekommenderat vilka produkter och behandlingar som passar just dina behov bäst. Du har också möjlighet att reklamera varan om något skulle vara fel.

Vi värnar om din trygghet. Köp dina Exuviance produkter från en auktoriserad Exuviance återförsäljare och du kan vara trygg med att du får en kvalitetsprodukt - som passar just din hud och dina behov. Leta efter symbolen "Exuviance Authorized Professional" hos återförsäljaren, så vet du att du får en äkta vara. Se också till att det finns en etikett på produkten med kontaktuppgifter till ansvarig EU-importör dit du kan vända dig vid frågor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar