torsdag 6 augusti 2015

CND Shellac

CND Shellac™, patenterat och skyddat

CND Shellac™ är en patenterad produkt och varumärket "Shellac" är skyddat.  Det finns en riktigt bra anledning till detta eftersom CND Shellac™ är en helt unik produkt, dvs. att det inte finns några andra produkter med samma egenskaper.

Först lite historia

Gelnaglar har varit känt sedan starten av 1990-talet. Under 2003 lanserades den första färgade gelen som senare blev fylld på flaskor och lanserades under namn som bl.a. gellak, gel color och gel-polish. Ett bra och mer hållbart alternativ till vanligt nagellack, men inte helt utan problem. De flesta gelsystem kräver filning på den naturliga nageln för att uppnå vidhäftning, vilket kan skada nageln. Andra gelsystem flagar lätt i kanterna när den är vackert och tunt applicerad och generellt förlorar alla gelsystem sin lyster och färg snabbare samt krymper mer och är svårare att ta bort än vanligt nagellack.

Skillnaden mellan CND Shellac™ och gellak/gelpolish

Efter år av forskning och utveckling lanserade CND under 2010 CND Shellac™ som ett patenteret alternativ till färgad gel. CND Shellac™ är en unik hybrid mellan nagellack och gel - med många fördelar:

  • Det kan appliceras tunt och vackert som nagellack och ändå utlova lång hållbarhet.
  • Det fäster långt bättre till den naturliga nageln - utan användning av fil eller andra hjälpmedel.
  • Den bevarar, till skillnad mot gel, sin superhöga glans under hela perioden.
  • Ytan är hårdare än gel och därför mer motståndskraftig mot märken och repor.
  • Den är enklare att ta bort än gel och ska inte filas av. CND Shellac™ tar bara 8 minuter totalt att skonsamt avlägsna korrekt vilket man kan välja att göra hemma eller på salong.
  • Det är en hypoallergen produkt och mer skonsam mot den naturliga nageln än gel. Du riskerar därför inte att dina naglar tunnas ut eller blir svagare.
Skillnaden mellan CND Shellac och gellak/gelpolish
Efter år av forskning och utveckling lanserade CND under 2010 CND Shellac som ett patenteret alternativ till färgad gel. CND Shellac är en unik hybrid mellan nagellack och gel - med många fördelar:
" Det kan appliceras tunt och vackert som nagellack och ändå utlova lång hållbarhet.
" Det fäster långt bättre till den naturliga nageln - utan användning av fil eller andra hjälpmedel.
" Den bevarar, till skillnad mot gel, sin superhöga glans under hela perioden.
" Ytan är hårdare än gel och därför mer motståndskraftig mot märken och repor.
" Den är enklare att ta bort än gel och ska inte filas av. CND Shellac tar bara 8 minuter totalt att skonsamt avlägsna korrekt vilket man kan välja att göra hemma eller på salong.
" Det är en hypoallergen produkt och mer skonsam mot den naturliga nageln än gel. Du riskerar därför inte att dina naglar tunnas ut eller blir svaga

CND Shellac™- behandlingar utförs endast på CND salonger

 

CND Shellac™ är den direkta anledningen till att hela nagelbranschen har upplevt ett rejält uppsving världen över sedan starten 2010. Detta har också inneburit att många tillverkare av färgad gel har fått sin försäljning av de produkter som går under namn som Gel Lack och Gel Polish återupplivad.
CND Shellac™ produceras av CND och det finns ingen annan Shellac i nagelbranschen än CND Shellac™. Det finns heller inte andra produkter som har samma unika egenskaper.
Om du inte vill känna dig lurad och vara säker på att du får just CND Shellac™ på naglarna - och inte en färgad gel - bör du försäkra dig om att din terapeut/salong är en auktoriserad och certifierad CND Shellac salong och uteslutande använder originalet av CND Shellac™-produkter. Det är endast då du kan förvänta dig det helt unika och vackra resultatet och den skonsamma behandlingen som CND Shellac™ utlovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar